Hafjells nyeste tilskudd - Restaurant Favn

Retaurante Favn, Mosetertoppen Panorama

Favn Restaurant - en kort spasertur unna

Mostertoppen er i stadig utvikling og vi er veldig glade for det nyeste tilskuddet: Restaurant Favn. Midt i skiløypa på Mosetertoppen, få meter fra toppen av gondolen, ligger Hafjells nyeste restauranttilbud. Her finner du Restaurant Favn, Favnbar, Face Favn, Favnrommet og en omfangsrik vinkjeller. Kun en kort spasertur unna hyttene våre vil du få servert de herligste matopplevelser fra hele verden.

Mosetertoppen Panorama, Restaurant Favn

Lunsj, middag og pizza

I restauranten serverer de retter med smaker fra hele verden, laget av lokale råvarer. Menyen endrer seg etter årstider og råvaretilgang. Det kan hende at menyen allerede har endret seg siden vårt forrige besøk. Lunsjmenyen har et utvalg av kjøkkensjefens favorittretter til både store og små. Til middag servers en «social dining» meny med retter for deling rundt bordet, og et utvalg av småretter. Det serveres også pizza hele kvelden. Vi har testet ut Restaurant Favn (opptil flere ganger) og anbefaler å ta turen innom under ditt neste opphold hos oss.

Etter en god dag i bakken eller løypa er det godt å trekke seg inn hos Favn

Takeaway og catering

Selv om det er en kort spasertur til Restaurant Favn, er det fult mulig å nyte denne maten i en av hyttene våre ved å bestille takeaway. Da kan dere spille biljard eller se film på storskjerm på mett mage.

Vi har mange bedrifter som leier våre hytter for kickoff og da er det også mulig å bestille inn catering.

Velkommen til Mosetertoppen Panorama

Med Hafjells beste beliggenhet og praktfull utsikt mot Fakkelmannen, Skeikampen og

oppover Gudbrandsdalen, ligger Mosetertoppen Panorama med sine flotte storhytter og sjarmerende anneks.

Hyttene er godt egnet for store og mindre familier, vennegruppe, selskaper og bedriftsarrangementer.