Bedrift

Hyttene på Mosetertoppen Panorama er ideelle ved bedriftsarrangementer for både små og store grupper. Dette gjelder ikke kun for antall sengeplasser i hyttene, men også for den øvrige infrastrukturen. Hyttene, fjellet og nærområdet er perfekte for å gjennomføre faglige og sosiale aktiviteter. Samle bedriften på Mosetertoppen Panorama ved neste bedriftsarrangement.

Kontakt oss

God plass til hele bedriften

Vi har totalt fire storhytter med hvert sitt tilhørende anneks. Hver storhytte har plass til 23 personer, og anneksene har plass til 7-9 personer. Ved større bedrifter, kan storhyttene og anneksene kombineres basert på ønsket antall deltagere. Hyttene legger godt til rette for å gjennomføre faglig innhold. Enten i de store fellesarealene inne på hyttene, eller ved hjelp av projektor og lerret plassert ved langbord.

Aktiviteter for flere årstider

Mosetertoppen Panorama ligger høyt oppe på fjellet, tett på langrennsløypene og alpinanlegget. Dette gjør at det ikke er behov for å bruke bil når en skal ut i løypene. I fjellets nærområde finnes det også en mengde andre muligheter og aktiviteter som passer perfekt for bedriftsturen. Uansett om det er sommer- eller vintersesong, er dette et område som byr på sosiale aktiviteter for hele bedriften.

Måltider godt tilrettelagt

Vi ønsker å tilrettelegge der det er ønskelig. Måltider for større grupper er ikke alltid like enkelt å arrangere. Vi kan kjøpe inn og plasserer matvarer i hytta, slik at alt er klart ved ankomst. Det er også mulig å få måltider tilberedt på, eller levert til hytta. For måltider tilbyr vi frokostbord med hjemmebakt brød, variert pålegg, melk og juice. Dere får lunsjretter som baguetter eller gryter servert med godt brød. For middag serveres det 3-5 retters middag med diverse tapasretter, tilberedt med kokk på hytta, eller levert på døren.

Det er også mulig å booke bord på restaurant Skavlen ved ønske om å ta med kollegene ut å spise. Restauranten ligger rett ved Gondolavstigningen på Gondoltoppen i fjellet, med fin utsikt fra uteserveringen.

2A-terrasse-sommer_optimized.jpg#asset:648Gode priser for bedriften

Ved bedriftsarrangement tilbyr vi gode priser per deltager. Prisene varierer basert på ønskede dager, hva som ønskes inkludert og antall deltagere. Nedenfor ser du et eksempel på de prisene som foreligger per deltager basert på antall dager og deltagere, samt hva som inkluderes i prisen:


20 personer - 2 overnattinger i midtuke (eksempelvis onsdag til fredag):

Lavsesong

 1. 1 280 kr per pers (uten stamp)
 2. 2 040 kr per pers (med 3 retters middag en kveld)
 3. 1 480 kr per pers (med stamp)
 4. 2 240 kr per pers (med stamp og 3 retters middag en kveld)

Vintersesong

 1. 1 350 kr per pers (uten stamp)
 2. 2 110 kr per pers (med 3 retters middag en kveld)
 3. 1 630 kr per pers (med stamp)
 4. 2 390 kr per pers (med stamp og 3 rettes middag en kveld)


20 personer – 2 overnattinger i helg (fredag til søndag):

Lavsesong

 • 1 630 kr per pers (uten stamp)
 • 2 390 kr per pers (med 3 retters middag en kveld)
 • 1 830 kr per pers (med stamp)
 • 2 590 kr per pers (med stamp og 3 retters middag en kveld)

Vintersesong

 • 2 880 kr per pers (uten stamp)
 • 3 640 kr per pres (med 3 retters middag en kveld)
 • 3 130 kr per pers (med stamp)
 • 3 890 kr per pers (stamp og med 3 retters middag en kveld)


*Prisene inkluderer utvask og oppredde senger med håndklær. Ca priser i eksempler med levert middag (uten drikke), da tilbudene og prisene til restaurantene varierer.

2A-3A-stue_optimized.jpg#asset:632Ta kontakt med oss for spørsmål og booking

Hafjell har et imponerende aktivitetstilbud uansett årstid, og Mosetertoppen Panorama og toppen av Gondolen er utgangspunktet for mange av dem. Vi har erfaring med bedriftsarrangementer for alt fra små bedrifter med 7-9 personer, til store bedrifter med om lag 100 personer.

Ved ønske om å arrangere neste bedriftstur hos Mostertoppen Panorama, kan du sende mail til hilde@moseter.no med ønsket periode for booking av hytte, sammen med hvor mange personer dere er.

Søk overnatting

Ved spørsmål, send oss gjerne en e-post, og vi svarer så fort vi kan. Vanligvis innen en dag.

Skriv til oss