Hytter og chaletleiligheter til leie

Moderne chaletleiligheter og arkitekttegnede storhytter og tilhørende anneks med flott beliggenhet på Mosetertoppen.

Hytter til leie for små og store grupper på Hafjell

Storhyttene til leie på Hafjell er eksklusivt innredet med god standard, har alle moderne fasiliteter og et velutstyrt kjøkken for små og store anledninger. Hyttene har romslige fellesarealer som er godt egnet for store familier, vennegrupper, selskaper og firmaarrangementer.

Felles for de store hyttene er at de har fire bad, ti soverom med 23-24 sengeplasser og store fellesarealer. Soverommene og badene er fordelt på fire fløyer som er praktisk når flere familier eller vennegrupper leier sammen. Kjøkkenet og spisestuen ligger i åpen forbindelse med stuen, skilt med en stemningsskapende peis (NB! Hytte 1A har ikke peis). Her er det også et langbord med god plass til alle gjestene. Alle storhyttene har et utendørs massasjebad som kan leies før ankomst.

Interiør med god atmosfære

Storhyttene og anneksene er innredet med en god blanding av moderne møbler og mer solide og intime møbler. Fellesarealene er beiset mørke og har god takhøyde, mens bad og soverom er holdt i lyse, sobre farger. Materialbruken og tekstilene i hyttene ivaretar en personlig trivsel. Gulvene består av skifer- eik- og bambusgulv. Chaletleilighetene er romslige og har en meget høy standard, med moderne finish og fasiliteter. Hver leilighet har 5 soverom med 13 senger med god plass til venner og familier.

Lei flere hytter til store anledninger

Storhyttene og anneksene kan leies sammen eller hver for seg, og ved større arrangementer kan også flere storhytter og anneks leies sammen. Vi har god erfaring med restaurant Skavlen som ligger på Mosetertoppen, og er behjelpelige med å arrangere frokost, lunsj og middag her, eller levering av mat til hyttene fra restauranten.

Ved å klikke deg inn på hyttene ovenfor finner du mer informasjon, bilder og video fra hver enkelt storhytte og anneks. I kalenderen kan du se tilgjengelighet og pris, samt booke en eller flere hytter til ditt opphold.