Hytter til leie

Arkitekttegnede storhytter og tilhørende anneks med flott beliggenhet på Mosetertoppen.

Eksklusive hytter til leie for små og store grupper på Hafjell

Storhyttene til leie på Hafjell er eksklusivt innredet med god standard, har alle moderne fasiliteter og et velutstyrt kjøkken for små og store anledninger. Hyttene har romslige fellesarealer som er godt egnet for store familier, vennegrupper, selskaper og firmaarrangementer.

Alle de store hyttene har fire bad og ti soverom med opptil 24 sengeplasser. Soverommene og badene er fordelt på fire fløyer som er praktisk når flere familier eller vennegrupper leier sammen. Kjøkkenet og spisestuen ligger i åpen forbindelse med stuen, skilt med en stemningsskapende peis. Her er det også et langbord med god plass til alle gjestene. Alle storhyttene har et utendørs massasjebad.

Interiør med god atmosfære

Både storhyttene og anneksene til leie er innredet med en god blanding av moderne møbler og mer solide og intime møbler. Fellesarealene er beiset mørke og har god takhøyde, mens bad og soverom er holdt i lyse, sobre farger. Materialbruken og tekstilene i hyttene ivaretar en personlig trivsel. Gulvene består av eksklusive skifer- eik- og bambusgulv.

Lei flere hytter til store anledninger

Storhyttene og anneksene kan leies sammen eller hver for seg, og ved større arrangementer kan også flere hytter og anneks leies sammen. Vi har god erfaring med restaurant Skavlen som ligger på Mosetertoppen, og er behjelpelige med å arrangere frokost, lunsj og middag her, eller levering av mat til hyttene fra restauranten.

Ved å klikke deg inn på hyttene ovenfor finner du mer informasjon, bilder og video fra hver enkelt storhytte og anneks. For spørsmål eller ønske om å leie en eller flere av hyttene, kan du ta kontakt med oss ved å sende en forespørsel med ønsket periode og hvor mange personer dere er. En fullstendig prisoversikt finner du her.