Nærområdet

Før musen over markørene for mer informasjon

Området Området Overlay for området Pellestova Gaiastova Hornsjø: 15 km Sjusjøen: 14 km Nordseter: 10 km Lysløypa Landets første lysløype med LED belysning. Løypa er 6km lang og 12 meter bred med dobbelt klassisk spor og skøytetrasé. Lysløypa er del av Norges største langrennsnett: Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen, og gir tilgang til 300 km preparerte løyper / 600 km løyper. Mosetertoppen Panorama Med solrik beliggenhet og spektakulær utsikt, ski inn og ski ut til lysløyper og alpinanlegg, et perfekt utgangspunkt turer og stisykling innover Øyerfjellet og for downhillsykling i Hafjell Bike Park, finner du Mosetertoppen Panoramas storhytter og anneks på Mosetertoppen. Hyttene har gode planløsninger, er eksklusivt innredet og har en varm og lun atmosfære. Moseterheisen Moseterheisen er 540 meter lang og går fra hyttene og opp til Gondolen og restaurant Skavlen. Man sklir inn i Sæterløypa, Kjusløypa og Svegårdsløypa fra toppen av heisen, og Hafjell Main Park ligger 200 meter til høyre for Gondolens avstigning. Backyard Park Backyard Park ligger mellom Gondolens avstigning og hyttene. Bokser, rails og hopp på 1-7 meter. Fin park for både nybegynnere, lett øvede og eksperter. Mosetertoppen Ved endestasjonen til Gondolen finner du Nordens beste familieområde. Her er det alpinbakker, terrengparker og langrennsløyper som passer alle. Her kan hele familien kose seg i en brede bakker med små hopp og morsomme slalåmporter tilpasset de aller minste. Her finner du også Hafjells kulinariske flaggskip, restaurant Skavlen som er vel verdt et besøk. Hafjell Main Park Main Park ligger 200 meter fra gondoltoppen, inneholder rødt og sort nivå og er den perfekte lekeplass for de aller tøffeste. Her finner man rails og hopp på 7-22 meter med avanserte vanskelighetsgrader. Parken i Hafjell er kåret både til Norges beste park og en av verdens ti beste parker av internasjonale medier. I dag trener fremtidens ski- og snowboardstjerner her. Gondolen Gondolbanen er over 2500 m lang, og går fra Hafjell Alpinsenter i Øyer og opp til Mosetertoppen. Gondolen går også sommer og høst hvor den bringer turister og sykkelentusiaster opp til Mosetertoppen for turer og stisykling innover Øyerfjellet eller downhill sykling i Hafjell Bike Park, en av Europas beste sykkelparker.

Praktfull beliggenhet mellom alpinanlegg og høyfjell

Hyttene har Hafjells beste beliggenhet på Mosetertoppen, solrikt beliggende med ski inn ski ut enten du har langrennsski, alpinski eller snøbrett mellom deg og snøen. Sommerstid har du det perfekte utgangspunktet for downhillsykling i Hafjell Bike Park, turer og stisykling innover Øyerfjellet. På Mosetertoppen finner du også restaurant Skavlen som med sine 230 sitteplasser, uteservering og kulinariske godbiter er verdt et besøk. Hafjell har et imponerende aktivitetstilbud året rundt og Mosetertoppen og toppen av Gondolen er utgangspunktet for mange av dem.


Skavlen utsikt og fasade på Hafjell

Mosetertoppen

Ved endestasjonen til Gondolen finner du Nordens beste familieområde. Her er det alpinbakker, terrengparker og langrennsløyper som passer alle. Her kan hele familien kose seg i en brede bakker med små hopp og morsomme slalåmporter tilpasset de aller minste. Her finner du også Hafjells kulinariske flaggskip, restaurant Skavlen som er vel verdt et besøk.

Hytte fasade på Mosetertoppen Panorama

Mosetertoppen Panorama

Med solrik beliggenhet og spektakulær utsikt, ski inn og ski ut til lysløyper og alpinanlegg, et perfekt utgangspunkt turer og stisykling innover Øyerfjellet og for downhillsykling i Hafjell Bike Park, finner du Mosetertoppen Panoramas storhytter og anneks på Mosetertoppen. Hyttene har gode planløsninger, er eksklusivt innredet og har en varm og lun atmosfære.

Backyard Park på Hafjell

Backyardheisen

Backyardheisen er 540 meter lang og går fra hyttene og opp til Gondolen og restaurant Skavlen. Man sklir inn i Sæterløypa, Kjusløypa og Svegårdsløypa fra toppen av heisen, og Hafjell Main Park ligger 200 meter til høyre for Gondolens avstigning.

Preparerte skiløyper

Lysløypa

Landets første lysløype med LED belysning. Løypa er 6km lang og 12 meter bred med dobbelt klassisk spor og skøytetrasé. Lysløypa er del av Norges største langrennsnett: Øyerfjellet – Nordseter – Sjusjøen, og gir tilgang til 300 km preparerte løyper / 600 km løyper. Den nye sprint løypa på 1km har også fått lys og i forbindelse med Mosetertoppen Skistadion er det også blitt bygget ny konkuranseløype på 2,5 km etter FIS standard.

Gondol ved Mosetertoppen Panorama

Gondolen

Gondolbanen er over 2500 m lang, og går fra Hafjell Alpinsenter i Øyer og opp til Mosetertoppen. Gondolen går også sommer og høst hvor den bringer turister og sykkelentusiaster opp til Mosetertoppen for turer og stisykling innover Øyerfjellet eller downhill sykling i Hafjell Bike Park, en av Europas beste sykkelparker.

Skikjører hopper i skipark ved Mosetertoppen Panorama

Hafjell Main Park

Main Park ligger 200 meter fra gondoltoppen, inneholder rødt og sort nivå og er den perfekte lekeplass for de aller tøffeste. Her finner man rails og hopp på 7-22 meter med avanserte vanskelighetsgrader. Parken i Hafjell er kåret både til Norges beste park og en av verdens ti beste parker av internasjonale medier. I dag trener fremtidens ski- og snowboardstjerner her.

Backyard Park på Hafjell

Backyard Park

Backyard Park ligger mellom Gondolens avstigning og hyttene. Bokser, rails og hopp på 1-7 meter. Fin park for både nybegynnere, lett øvede og eksperter.