Favn Chalèt 31d

Chalètleiligheter med alt!

Chalètleilighetene er romslige og har en meget høy standard, med moderne finish og fasiliteter. Hver leilighet har 5 soverom med 13 senger, samt innebygde garderober, skrivebord (3) for å imøtekomme de fleste behov. Det er 2 bad i hver leilighet, begge med Tylø-steambad og SPA-bad fra Dornbracht.

Kjøkkenet i hver leilighet er fullt utstyrt med hvitevarer fra Miele, inkludert 2 kjøleskap og 2 oppvaskmaskiner. De inneholder også stekeovn med pizzastein, 80 cm kokeplate, mikrobølgeovn og en separat kjøkkenøy med
bar, kaffemaskiner og Quooker Flex. Stuen ligger både oppe og nede, og har to e-Matrix peis fra Faber for ekstra komfort.

Leilighetene har også et integrert Miele-vinskap og Samsung Frame TV-er som varierer fra 50" til 75" i størrelse. SONOS-systemet er integrert i alle rom, slik at du kan nyte favorittmusikken din i hele leiligheten. Det er også vaskerom med vask og kombinert Miele vaskemaskin og tørketrommel.

Disse eksklusive leilighetene har en førsteklasses beliggenhet, nær alle fasiliteter du trenger mens du er på hytta. Det er enkelt å parkere bilen på parkeringsplassen i garasjen.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Favn og gi deg en eksepsjonell opplevelse!

Plantegning 1 etasje

1.etasje

Plantegning 2 etasje

2.etasje