Favn Chaletleiligheter

Sofa på hemsen


Siden 2009 har Mosetertoppen Panorama drevet med utleie av hytter av høy standard. Nå har vi gleden av å annonsere at vi utvider med 2 splitter nye Chalet-leiligheter på Favn, i hjertet av Hafjell - ved gondolens toppstasjon Mosetertoppen.

Favn, Hafjell

Med sol- og snørik beliggenhet, frisk luft og direkte nærhet til alle fjellheimens opplevelser og aktiviteter, stikker Favn Hafjell seg ut som en ettertraktet helårsdestinasjon. Her er alt du trenger for å nyte det gode liv omkranset av vakker natur så langt øyet kan se, enten du søker hvilepuls og alenetid, aktiviteter med barna eller hygge med familie og venner.

Everything you need

Chalèt-leilighetene er romslige og har en meget høy standard, med moderne finish og fasiliteter. Hver leilighet har 5 soverom med 13 senger, samt innebygde garderober, skrivebord (3) for å imøtekomme de fleste behov. Det er 2 bad i hver leilighet, begge med Tylø-steambad og SPA-bad fra Dornbracht.

Kjøkkenet i hver leilighet er fullt utstyrt med hvitevarer fra Miele, inkludert 2 kjøleskap, 2 oppvaskmaskiner, stekeovn med pizzastein, 80 cm kokeplate, mikrobølgeovn og en separat kjøkkenøy med bar, kaffemaskiner og Quooker Flex. Stuen ligger både oppe og nede, og har en e-Matrix peis fra Faber for ekstra komfort.

Leiligheten har også et integrert Miele-vinskap og Samsung Frame TV-er som varierer fra 50" til 75" i størrelse. SONOS-systemet er integrert i alle rom, slik at du kan nyte favorittmusikken din i hele leiligheten. Det er også vaskerom med vask og kombinert Miele vaskemaskin og tørketrommel.

Kan bookes nå

Disse eksklusive leilighetene har en førsteklasses beliggenhet, nær alle fasiliteter du trenger mens du er på hytta. Det er enkelt å parkere bilen på parkeringsplassen i garasjen.

Vi er sikre på at disse leilighetene vil være et populært valg for de som leter etter en flott ferieutleieopplevelse. Allerede nå kan du sende en forespørsel til oss for å booke et opphold.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Favn og gi deg en eksepsjonell opplevelse!

Del på: