Hunderfossen familiepark

Hunderfoss Rafting

Bor du på Mosetertoppen Panorama er du kun 17 minutter unna Hunderfossen Eventyrpark, som er en av Norges største turistattraksjoner og har i snitt over 275 000 besøkende hvert år. Parken har over 50 ulike attraksjoner, som strekker seg fra berg- og dalbaner, til tøffe vannsklier og eventyrskoger.

Parken har også et stort fokus på å tilby et bredt utvalg av spennende og lærerike aktiviteter for både barn og voksne. Her finner du blant annet et eget energisenter hvor besøkende kan utforske alt fra magnetisme og elektrisitet til biologi og miljøvern.

Hunderfossen Eventyrpark er også kjent for sitt flotte vikingtorg, som byr på spennende og autentiske opplevelser. Her kan du prøve deg på bueskyting, se ekte vikingsverd og skjold, eller ta del i et ekte vikingmåltid.

Parken har også et bredt utvalg av mat og drikke, fra tradisjonell norsk mat til internasjonale retter. Det er også mulighet for å ta med egen mat og grille på parkens egne grillområde.

Med så mange ulike aktiviteter og attraksjoner, er Hunderfossen Eventyrpark et utmerket sted å tilbringe en hel dag eller to med venner og familie. Besøk nettsiden deres for mer informasjon om parken og for å kjøpe billetter på forhånd - Hunderfossen Eventyrpark.