Da Ellera skulle arrangere kickoff falt valget på Mosetertoppen Panorama. Her deler de sin opplevelse fra en av våre storhytter.

Biljardbord i storhytte på Mosetertoppen Panorama

Kickoff for Ellera

Ellera er et ungt utviklerselskap og da de skulle arrangere sin andre kickoff i bedriftens historie så ønsket de å gjøre ekstras på de ansatte. De hadde et par ønsker som de ville ha på plass da de skulle velge lokasjon.

- Kort vei fra Oslo, mulighet for å få mat levert på hytta, i nærheten av en skibakken og en hyggelig pris var noen av ønskene forteller Kim, leder for salg og marked i Ellera. Videre forteller han at det var ingen som klarte å matche pakken som Mosetertoppen Panorama kom med. Valget falt derfor på en storhytte.

Mosetertoppen Panorama, biljard
Her kan du utfordre din kolleger i biljard


Uansett om det er sommer-eller vintersesong, er Mosetertoppen et område som byr på sosiale aktiviteter for hele bedriften. Tett på langrennsløypene og alpinanlegget gjør at det ikke er behov for å bruke bil når du skal ut i løypene. I fjellets nærområde finnes det også en mengde andre muligheter og aktiviteter og opplevelser som passer perfekt for bedriftturen.

Om dere ønsker å spise ute finner dere Restaurant Favn som kun er en kort spasertur unna. Her vil dere få servert de herligste matopplevelser fra hele verden med en omfangsrik vinkjeller.

Ellera anbefaler Mosetertoppen Panorama

"Vi i Ellera anbefaler Mosetertoppen Panorama som lokasjon for kickoff. Omgivelsene er fantastiske og Hilde er svært behjelpelig når det trengs. Storhytte 4A har en god planløsning og høy standard. Hytten inneholder fine soverom, store fellesrom og de tekniske løsningene som trengs for å bl.a holde presentasjoner. Og for en utsikt!"

Mosetertoppen Panorama, storhytte
Samle gjengen til et måltid når dere skal gjennomføre presentasjoner. Eller kanskje en Kahoot?


Planer om å arrangere kickoff?

Hyttene på Mosetertoppen Panorama er ideelle ved bedriftsarrangementerfor både små og store grupper. Dette gjelder ikke kun for antall sengeplasser i hyttene, men også for den øvrige infrastrukturen. Hyttene, fjellet og nærområdet er perfekte for å gjennomføre faglige og sosiale aktiviteter.

Send en henvendelse til Hilde på epost hilde@moseter.no så finner i en løsning som passer for dere.

Velkommen til Mosetertoppen Panorama!Del på: